Van gegevens naar informatie, van informatie naar inzicht.

Bedrijfsinformatie is een cruciale factor binnen iedere vooruitstrevende organisatie.

In een snel veranderende bedrijfsomgeving is het de uitdaging om in de berg aan gegevens de nodige structuur te scheppen. Hierbij is het belangrijk om de gegevens op een efficiënte manier te verwerken zodat de actuele informatie omgezet kan worden in kennis.

Bedrijfsdata bevatten immers cruciale informatie om de juiste stappen te zetten richting het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Bovendien kunnen deze gegevens tal van invalshoeken hebben. Denk hierbij aan operationele KPI’s, financiële data, klantgegevens, demografische gegevens, …

Een goede gegevensrapportage zorgt ervoor dat je als organisatie een real-time inzicht verkrijgt in de bedrijfswerking en resultaten.

Ready to get data-driven? 

Ontdek ons aanbod

De kracht van datavisualisatie

Ook vanuit een menselijk perspectief is het visualiseren van data een krachtige verwerkingsmethode. Als mens verwerken we visuele data 60.000 keer sneller dan tekst. En maar liefst 90 procent van de informatie die wordt verstuurd naar het brein is visueel.

Het gebruik van visuele tools zoals diagrammen en grafieken maakt het eenvoudiger om complexe data in beeld te brengen. Bovendien verloopt het bekijken van visuele data sneller dan het lezen van rapporten of het analyseren van nietszeggende spreadsheets.

Aan de hand van visuele gegevens kan je als organisatie de bedrijfswerking en resultaten op een efficiënte manier overbrengen aan stakeholders.

Business segmenten

Transport en Logistiek

Warehousing

E-Commerce

Productie

Communicatie

Ons aanbod

Microsoft Power BI – Ongestructureerde data omzetten naar heldere inzichten. Ontdek de mogelijkheden van deze krachtige tool.