Insourcing your data

Als dataconsultant op locatie maken we u wegwijs in de wereld van datavisualisatie. Als partner zorgen we ervoor dat u bedrijfsgegevens vlot kan verwerken, interpreteren en visualiseren.

We brengen u de nodige kennis bij over dit thema zodat u bedrijfsgegevens intern kan beheren.

Efficiënt en onafhankelijk.

Wat we doen

  • We stellen u een op maat gemaakt plan van aanpak voor waarmee we samen aan de slag gaan.
  • We ontleden uw bedrijfsdata en doen het nodige zodat de overdracht vlot en efficiënt kan verlopen.
  • We verplaatsen ons richting uw locatie om u te laten kennismaken met de visualisatietool. Op deze manier kan u in de toekomst bedrijfsgegevens efficiënt verwerken.
  • We bieden de nodige nazorg en ondersteuning.

Hoe we te werk gaan

Kennismaking

De dag van vandaag hebben mensen nood aan een écht gesprek. Als jonge onderneming begrijpen wij deze behoefte. Interesse in onze diensten? Let’s meet! We verplaatsen ons met plezier richting jouw     locatie. Tijdens een vertrouwelijk gesprek bespreken we de verwachtingen en nemen we de tijd om duidelijk te maken wat Avilex kan betekenen voor jouw organisatie.

Preparation

We werken een roadmap uit waarin we het verloop van de samenwerking duidelijk omschrijven. Vervolgens gaan we aan de slag met de beschikbare bedrijfsdata en informatie. Om ons optimaal voor te bereiden, bouwen we de verschillende dashboards op maat van uw onderneming.

Set-up

We verplaatsen ons richting uw vestiging om de nodige toelichting te geven over de uitwerking van de dashboards. We brengen de kennis over en maken u wegwijs in de visualisatietool. Op deze manier verkrijgt u een inzicht in de werking en mogelijkheden van het programma.

Avilex Insourcing