Outsourcing your data

We nemen de periodieke rapportering van uw bedrijfsgegevens voor onze rekening.

Als uitbestedingspartner verwerken, filteren en visualiseren we de beschikbare bedrijfsdata. Op deze manier verkrijgt u een accuraat inzicht over specifieke bedrijfsactiviteiten of belangen.

U bezorgt ons de bestanden en zonder verdere tussenkomst transformeert Avilex uw gegevens in heldere dashboards. Op basis van een vaste rapporteringstermijn zetten we een samenwerkingsverband op.

Duurzaam en efficiënt.

Wat we doen

  • We verwerken en filteren bedrijfsgegevens zodat u grip krijgt op de actuele en relevante informatie binnen de onderneming.
  • We creëren dynamische en transparante dashboards aangepast aan de activiteit en huisstijl van de organisatie.
  • We visualiseren bedrijfsgegevens.
  • We selecteren de gepaste visualisatietools zodat u in een oogopslag inzicht krijgt in de gegevens (grafieken, staafdiagrammen, cijfers, kaarten, …).
  • We rapporteren de gegevensanalyses aan de hand van een periodiek systeem.

Hoe we te werk gaan

Kennismaking

De dag van vandaag hebben mensen nood aan een écht gesprek. Als jonge onderneming begrijpen wij deze behoefte. Interesse in onze diensten? Let’s meet! We verplaatsen ons met plezier richting jouw locatie. Tijdens een vertrouwelijk gesprek bespreken we de verwachtingen en nemen we de tijd om duidelijk te maken wat Avilex kan betekenen voor jouw organisatie.

Set-up

First things first. We bekijken uitvoerig de gegegens waarmee uw bedrijf in aanraking komt. We bouwen de rapportering uit op basis van uw bedrijfswensen. Deze eenmalige set-up vormt de verdere leidraad binnen de visualisatie en rapportering van uw bedrijfsgegevens

Periodieke rapportering

Het is van belang om bedrijfsgegevens periodiek te ontleden. Op deze manier kunnen we trends waarnemen, inzichten creëren en bedrijfsfenomenen verklaren. Verkiest u een maandelijkse of driemaandelijkse rapporteringstermijn? Samen bekijken we de mogelijkheden.

Avilex - Outsourcing